KRYEFAQJA » 2016 » Prill (Faqe 8)

Arkiva Mujore: Prill 2016

Edicioni i tretë i konkursit “Legjendat shqiptare në Novelat grafike”

Legjendat shqiptare do të vijnë për herë të tretë përmes novelave grafike, në konkursin e organizuar nga Ministria e Kulturës. Studentë, nxënës e artistë profesionistë e amatorë, kanë mundësinë të paraqesin punimet e tyre në një ekspozitë me novela grafike shqiptare, tematika e të cilave do të bazohet tek trashëgimia …

Më shumë

Lushnjë, sekuestrohen 13 kompjutera për lojra fati

Inspektorë të policisë së Lushnjes ndërmorën gjatë natës së kaluar operacionin e koduar “Ypsilon”, duke goditur aktivitetin e lojrave të fatit dhe personat të cilët e ushtronin veprimtarinë e tyre jashtë normave që parashikon ligji. Sipas një njoftimi për shtyp të drejtorisë lokale të policisë, gjatë operacionit u sekuestruan 13 …

Më shumë

BE:Të miratohet këtë verë reforma në drejtësi, ndryshe mbeteni larg BE-së

Shumë i qartë ka ardhur sot mesazhi i Bashkimit Europian për atë që politika shqiptare duhet të bëje për miratimin brenda pak javësh të reformës thelbësore në sistemin e drejtësisë: Jan Rudolph përfaqësues i BE-së në Tiranë u shpreh se është tejet e rëndësishme, e domosdoshme thelbësore madje që Shqipëria …

Më shumë