KRYEFAQJA » 2016 » Prill (Faqe 51)

Arkiva Mujore: Prill 2016

Fushatë në Tiranë në Ditën Botërore të Kafshëve endacake

Fushatë në Tiranë në Ditën Botërore të Kafshëve endacake

Dita botërore e kafshëve endacake, e ka shtyrë Bashkinë e Tiranës dhe Agjencinë e Mbrojtjes së Konsumatorit, të ndërmarrin një fushatë ndërgjegjësimi me qytetarët. Synimi ishte për të spjeguar se si ata duhet të kujdesen për kafshët endacake, veçanërisht qentë e rrugës. Fushata u drejtua të dielën drejtëpërdrejtë nga kreu …

Më shumë

KLD u kërkon gjyqtarëve formularin e vetëdeklarimit

KLD u kërkon gjyqtarëve formularin e vetëdeklarimit

Këshilli i Lartë i Drejtësisë u ka drejtuar një thirrje gjyqtarëve, që të depozitojnë personalisht pranë këtij institucioni, formularin e vetëdeklarimit. Sipas njoftimit bëhet fjale për “gjyqtarët e gjykatave të rretheve gjyqsore, gjykatave të shkallave të para administrative, gjykatës së shkallës së parë të krimeve të rënda, gjykatave të apeleve, …

Më shumë

Vuçiç në Kosovë

Vuçiç në Kosovë

Kryeministri serb, Aleksandër Vuçiç ka hyre në territorin e Kosovës, për të zhvilluar vizitën e paralajmëruar në veriun e saj. Sipas drejtorit të Zyrës për Kosovën pranë qeverisë serbe, Marko Gjuriç, kryeministri serb do të takohet me qytetarët e Zubi Potok, por edhe me minatorët e Trepçes. Pjesë e vizitës …

Më shumë