KRYEFAQJA » 2016 » Prill (Faqe 32)

Arkiva Mujore: Prill 2016

Balla ka përshëndetur rezolutën për shqipërinë të miratuar nga parlamenti europian

Deputeti i partisë socialiste,Taulant Balla ka përshëndetur rezolutën për shqipërinë të miratuar nga parlamenti europian. Balla ka kërkuar që të ecët me reformën në drejtësi.Pas miratimit të rezolutës për Shqipërinë nga Parlamenti Europian, deputeti socialist Taulant Balla e ka përshëndetur nga foltorja e Kuvendit. Sipas tij, miratimi i rezolutës inkurajon …

Më shumë

Asnjë rritje taksash në 2017

Ministri i financave Arben Ahmetaj siguron biznesin se paketa fiskale e vitit 2017 nuk do të ketë asnjë rritje taksash, përkundrazi parashikon lehtësim të procedurave tatimore. Po në durrës, në një tjetër takim me sipërmarrës dhe përfaqësues të administratës fiskale, ministri shtroi edhe një kërkesë konkrete për shërbimin doganor. Ministria …

Më shumë

Xhezon Katz “Vendi me maxhorancë muslimane tërheq interesin perëndimor për stabilitetin evropian”

Xhezon Katz në analizë- opinion të publikuar në Uashington Times me titull “Vendi me maxhorancë muslimane tërheq interesin perëndimor për stabilitetin evropian” vlerëson rolin e kryetarit të kuvendit Ilir Meta në pozicionin e moderatorit të politikës shqiptare dhe më gjerë. Opinionisti Xhezon Katz shkruan për kryetarin e Kuvendit, se është …

Më shumë