KRYEFAQJA » 2016 » Prill (Faqe 30)

Arkiva Mujore: Prill 2016

Maqedoni, Velanoski: Zgjedhjet e parakohshme më 5 qershor

Kryetari i Kuvendit të Maqedonisë, Trajko Velanoski nënshkroi sot vendimin për shpalljen e zgjedhjeve të parakohshme parlamentare në Maqedoni. Në bazë të kompetencave kushtetuese dhe ligjore, në pajtim me vendimin për shpërndarjen e Kuvendit të Maqedoniosë, kryetari i kuvendit lajmëroi se zgjedhjet do të mbahen në datën 5 qershor. Vendimi …

Më shumë

Siguria në internet

Interneti dhe lundrimi on line, është tashmë një realitet i pamohueshëm, dhe i domosdoshëm. Por sa të sigurtë janë fëmijët tanë? Kontrolli prindëror, megjithëse i ofruar nga kompanitë e shërbimeve celulare dhe shërbimit të tij në shtëpi, nuk duket se aplikohet prej tyre, pas moshës 16 vjec. Pavarësisht çdo iniciative …

Më shumë

Meta: “Vizita e Ramës në SHBA, tregues i një partneriteti të fortë”.

Meta: "Vizita e Ramës në SHBA, tregues i një partneriteti të fortë".

Për Ilir Metën kryetar i Kuvendit, vizita e kreut të qeverisë në Shtetet e Bashkuara të Amerikës, është tregues i partneritetit strategjik mes dy vendeve dhe, për të, mesazhet janë të qarta, finalizim i reformave. SHBA mbështet rrugën e reformave, bejnë thirrje për thellimin e tyre veçanërisht në reformën në …

Më shumë