KRYEFAQJA » 2016 » Prill (Faqe 28)

Arkiva Mujore: Prill 2016

Klosi : Synojmë mbrojtjen e shtresës së mesme

Klosi : Synojmë mbrojtjen e shtresës së mesme

Në Shqipëri qeveria thotë se mbrojtja e interesave të shtresës së mesme është një ndër hapat kryesorë në zhvillimin e qëndrueshëm në Shqipëri. Deklarata është bërë nga Ministri i Mirëqënies Sociale dhe Rinisë, Blendi Klosi në konferencën e Qëndrës Ndërkombëtare të Punësimit. Sipas zotit Klosi “Shqipëria nuk do të ketë …

Më shumë

UKT, skemë të re për debitorët

Më 1 shkurt nis Reforma e Ujit

Një skemë e re për të ndihmuar të gjithë familjarët që janë debitorët në ndërmarrjen e Ujësjellës-Kanalizimeve Tiranë kanë tashmë një mundësi të shlyejnë detyrimet e prapambetura duke paguar një tarifë fikse mbi faturën mujore të ujit të pijshëm. Në bazë të akt-marrëveshjes së re tani çdo konsumator familjar që …

Më shumë