KRYEFAQJA » 2016 » Prill (Faqe 21)

Arkiva Mujore: Prill 2016

Zgjedhje në universitetet publike

Zhvillimet në UT, Bordi i Administrimit kundër rektorit Koni

Në të gjithë universitetet publike të Shqipërisë, studentet dhe stafi akademik, i janë drejtuar qendrave të votimit për të zgjedhur drejtuesit e rinj. Nëpërmjet votës së drejtëpërdrejtë do të zgjidhen 14 rektorë në nivel kombëtar, 55 dekanë dhe 155 drejtues departamentesh. Një trupë prej 170 vëzhguesish, mes tyre edhe punonjës …

Më shumë