KRYEFAQJA » 2016 » Mars (Faqe 6)

Arkiva Mujore: Mars 2016

Idrizi prezantoi platformën e riorganizimit të PDIU-së

Idrizi: Ngjarja e Bularatit alarm për institucionet e sigurisë kombëtare

Kryetari i partisë Drejtësi ,integrim dhe unitet prezantoi platformën e riorganizimit të forcës që drejton në mbledhjen e këshillit kombëtar. Shpëtim Idrizi para anëtarëve të PDIU-së, ndonëse u shpreh me rezerva për vizitën e kreut të diplomacisë shqiptare në Greqi pasi sipas tij nuk e ngriti publikisht çështjen çame, vlerësoi …

Më shumë

Raporti i FMN-së për Shqipërisë

FMN: Shqipëria të arrijë 60 për qind të PBB-së deri në vitin 2021

Tre ditë pas largimit nga Tirana, misioni i Fondit monetar ndërkombëtar publikon deklaratën përmbyllëse për vëzhgimin e ekonomisë shqiptare. Në të njëjten linjë vlerësimi me konferencën e përbashkët për shtyp , dokumenti i publikuar në faqen zyrtare të FMN-së përmes një analize të detajuar vlerëson stabilitetin makroekonomik si dhe reformat …

Më shumë