KRYEFAQJA » 2016 » Shkurt (Faqe 5)

Arkiva Mujore: Shkurt 2016

Meta: Kërkohet një klimë tjetër bashkëpunimi, përgjegjshmërie dhe etike

Meta: Kërkohet një klimë tjetër bashkëpunimi, përgjegjshmërie dhe etike

Kreu i parlamentit Ilir Meta, duke komentuar ngjarjet e së enjtes në seancë plenare, tha se “Qytetarët nuk i meritojnë”. “Për mënyrën e funksionimit të parlamentit, ato duhet të marrin fund” tha zoti Meta për mediat të premten. “Kërkohet një klimë tjetër bashkëpunimi, përgjegjshmërie dhe natyrisht një etikë krejt tjetër …

Më shumë

Peleshi: Qeveria po përgatit një program shumë agresiv në mbështetje të bashkive

Peleshi: Qeveria po përgatit një program shumë agresiv në mbështetje të bashkive

Qeveria shqiptare është duke përgatitur një program shumë agresiv në mbështetje të bashkive. Deklarata ka ardhur nga zëvendëskryeministri Niko Peleshi gjatë një konference ku u vlerësua si mjaftë i çmuar kontributi i UNDP në Shqipëri. “Ne besojmë që vendi yne ka shumë nevoja dhe ka potencial të madh, por decentralizimi …

Më shumë

Serbia në gjendje gadishmërie

Presidenti i Serbise Tomisllav Nikolic autorizoi sot ministrin e mbrojtjes të vendose në gjendje gatishmërie të plotë forcat ushtarake nëse del nevoja për mbrojtjen e qytetarëve, shtetit dhe pronës nga cdo sfidë e huaj sigurie. Vendimi u shpall në mbledhjen e këshillit të sigurise në Beograd dhe, sipas sqarimeve të …

Më shumë