KRYEFAQJA » 2016 » Shkurt (Faqe 3)

Arkiva Mujore: Shkurt 2016

BE: Liderët e Kosovës të veprojnë në mënyrë të përgjegjshme dhe në mënyrë kolektive t’i ulin tensionet

BE: Liderët e Kosovës të veprojnë në mënyrë të përgjegjshme dhe në mënyrë kolektive t’i ulin tensionet

Bashkimi Evropian ka shprehur shqetësimin e tij lidhura me skenat e djeshme në Prishtinë gjatë zgjedhjes së presidentit të ri. “Kuvendi i Kosovës e ka zgjedhur Hashim Thaçin si president të Kosovës, në një atmosferë të tensionuar dhe përçarëse” shkruhej në një deklaratë të BE, sipas së cilës “skenat që …

Më shumë