KRYEFAQJA » 2016 » Shkurt (Faqe 19)

Arkiva Mujore: Shkurt 2016

BKH: Qeveria miraton projektligjin

BKH: Qeveria miraton projektligjin

Në mbledhjen e sotme të Këshillit të Ministrave, qeveria miratoi projektligjin për Byronë Kombëtare të Hetimit. Kjo Byro ka një rëndësi të madhe për luftën kundër kimit dhe korrupsionit në vend. Ky vendim i qeverisë pritet t’i kalojë për diskutim komisioneve parlamentare dhe më pas do të kalojë në Kuvend. …

Më shumë

BB projekt 55 milion dollarë për zhvillimin e integruar ekonomik urban të jugut të Shqipërisë.

BB projekt 55 milion dollarë për zhvillimin e integruar ekonomik urban të jugut të Shqipërisë.

55 milionë dollarë është projekti i Bankës Botërore për zhvillimin e integruar ekonomik urban të jugut të Shqipërisë. Për të përmbyllur fazën e fundit të konsultimeve, Ministria e Zhvillimit Urban dhe përfaqësues të Bankës Botërore u takuan të mërkurën me kryetarët e bashkive të jugut për të dëgjuar propozimet e …

Më shumë

Tela me gjëmba në kufirin e Maqedonisë në përpjekje për të frenuar fluksin e madh të refugjatëve që hyjnë nga greqia në tokën e saj

Moda hungareze e gardheve me tela me gjëmba u përhap me shpejtësi në evropë dhe ballkan, e fundit që po e zbaton është maqedonia, në përpjekje për të frenuar fluksin e madh të refugjatëve që hyjnë nga greqia në tokën e saj. Për të parë nga afër gjendjen, në pikën …

Më shumë

Në Gjykatën Themelore të Shkupit nisi sot procesi gjyqësor ndaj 29 personave

Në Gjykatën Themelore të Shkupit, nisi sot procesi gjyqësor ndaj 29 personave, të dyshuar si pjesëmarrës të një grupi të armatosur, të cilët sipas Kodit Penal të Maqedonisë ngarkohen me veprat “organizim terrorist”, te lidhur me përleshjet e armatosura që ndodhën në Kumanovë,me 9 dhe 10 maj të vitit të …

Më shumë