KRYEFAQJA » 2016 » Shkurt (Faqe 11)

Arkiva Mujore: Shkurt 2016

Ministri i brendshëm gjerman Tomas de Maizier theksoi se klandestine të tjerë nuk mund të vazhdojnë rrugëtimin e tyre në Gjermani

Në një interviste për televisionin gjerman ARD, ministri i brëndshëm gjerman Tomas de Maizier u shpreh se numri i refugjatëve që kanë kaluar nga Austria në Gjermani është shumë i lartë, dhe se kjo cështje do të diskutohej në bisedimet e ardhshme të këshillit të ministrave të brendshëm të BE-së. “Eshtë …

Më shumë

Isa Mustafa merr pjesë në samitin e Investimeve të Ballkanit Perëndimor në Londër

Kryeministri Mustafa u shpreh se samiti i Investimeve të Ballkanit Perëndimor, ku po merrte pjesë, ofron një mundësi të veçantë të koordinimit të aktiviteteve për zhvillim ekonomik. “ Si pjesë e vendeve të Ballkanit Perëndimor, Kosova tashmë është angazhuar në projekte të ndryshme rajonale të cilat janë qenësore për zhvillimin ekonomik …

Më shumë

Rama: Do pendoheni që nuk investuat sot në Shqipëri!

Rama: Do pendoheni që nuk investuat sot në Shqipëri!

Për të dytin vit në Londër u mbajt, Samiti për Investimet në Ballkanin Perëndimor, i iniciuar nga Banka Europiane për Rindërtim dhe Zhvillim (BERZH), për të promovuar potencialet dhe perspektivën ekonomike të rajonit. Të mbledhur në selinë qendrore të BERZH, Kryeministrat e Shqipërisë, Malit të Zi, Serbisë, Kosovës, Bosnje-Hercegovinës, Kroacisë, …

Më shumë

Përkrahës të PD, shoqërisë civile dhe biznesit demonstrojnë forcë

Përkrahës të PD, shoqërisë civile dhe biznesit demonstrojnë forcë

Deputetë të PD, përkrahës të saj, anëtarë të shoqërisë civile dhe beznesmenë ndërmorën të hënën një aksion të dyfishtë. Fillimisht ata goditën Bashkinë me vezë e portokalle në shenjë proteste për rritjen deri në 10 herë të taksave vendore për disa biznese të miratuara prej saj në fund të dhjetorit. “Protesta …

Më shumë