KRYEFAQJA » 2016 » Janar (Faqe 5)

Arkiva Mujore: Janar 2016

Izet Mexhiti, takim me drejtuesin e RTSH, Martin Leka

Izet Mexhiti, takim me z.Martin Leka

Kryetari i Bashkise së Çahirit në Shkup, njëkohësisht dhe nënkryetar i Partisë Bashkimi Demokratik për Integrim (BDI), Izet Mexhiti, është pritur në një takim nga drejtuesi i Radiotelevizionit Shqiptar, Martin Leka. Ata kanë diskutuar mbi mundësite e shkëmbimit të informacionit të ndërsjelltë, aktiviteteve të ndryshme kulturore të përbashkëta, në mënyrë …

Më shumë

Partneriteti publik-privat do të rrisë të ardhurat e tatimeve në vitet e ardhshme.

2017, për herë të parë i mbarë në taksa dhe tatime

Nëndrejtori i përgjithshëm i tatimeve, Xhavit Curri, njëherazi dhe kryetar i grupit të punës për nismën e fundit, që parashikon krijimin e një partneriteti publik-privat për sistemin elektronik të tatimeve, siguron se kompania që do të shpallet fituese, do të administrojë pjesën inteligjente të sistemit. Ky partneritet nuk cënon punën …

Më shumë

Nikolla dhe Kumbaro firmosin “Edukimi përmes kulturës”

Nikolla dhe Kumbaro firmosin “Edukimi përmes kulturës”

Në ambientet e Galerisë Kombëtare të Arteve në Tiranë, në praninë e dhjetra nxënësve të shkollave të kryeqytetit, ministria e arsimit Nikolla dhe ajo e kulturës Kumbaro, firmosën marrëveshjen “Edukimi përmes kulturës”. Sipas saj do të programohen ndryshime në kurrikulat mësimore. Miniustrja Nikolla tha se forma të tilla të edukimit …

Më shumë