KRYEFAQJA » 2016 » Janar (Faqe 23)

Arkiva Mujore: Janar 2016

Turqia, e gatshme të ndërmjetësojë në ç’tensionimin e marrëdhënieve mes Arabise Saudite dhe Iranit.

Turqia, e gatshme të ndërmjetësojë në ç'tensionimin e marrëdhënieve mes Arabise Saudite dhe Iranit.

Kryeministri turk Ahmet Davutoglu shprehu gadishmërinë e Turqisë për të ndërmjetësuar në sheshimin e tensioneve mes Arabisë Saudite dhe Iranit, të cilat filluan me ekzekutimin e klerikut shiit Sheik Nimr al-Nimr. Gjatë një fjalimi në Parlament, Davutoglu tha se rajoni duhet të punojë në gjetjen e një zgjidhje dhe të …

Më shumë