KRYEFAQJA » 2016 » Janar (Faqe 22)

Arkiva Mujore: Janar 2016

KESH rrit prodhimin dhe ul importin

Shtohen rreshjet, KESH rrit kuotat e prodhimit

Koorporata Elektroenergjitike Shqiptare po ndjek në vazhdimësi situatën në HEC-et të Kaskadës së Drinit për të menaxhuar në menyre optimale prurjet për prodhimin e energjisë dhe për të ulur rrezikun nga përmbytjet. Shirat e 24 orëve të fundit kanë rritur ndjeshëm rezervën energjitike në kaskadë, duke ulur importin e energjisë. …

Më shumë

Përmbytjet, qeveria në terren

Përmbytjet, qeveria në terren

Zëvendëskryeministri Niko Peleshi dhe ministra të kabinetit u angazhuan në terren, për të ndjekur dhe zgjidhur nga afër situatën e krijuar nga reshjet, në zonat më problematike. Zëvendëskryeministri Peleshi, i shoqëruar nga Kryetari i Bashkisë së Lezhës Fran Frrokaj ishte në fshatin Pllanë të Zejmenit, gjatë operacionit të evakuimit të …

Më shumë