KRYEFAQJA » 2016 » Janar (Faqe 10)

Arkiva Mujore: Janar 2016

Insituti italian i Kulturës prezanton ekspozitën e Trienales së Milanos

Insituti italian i Kulturës prezanton ekspozitën e Trienales së Milanos

Institui italian i Kultures, ka prezantuar edicionin e 21-të të Ekspozitës Ndërkombëtare të Trienales së Milanos. Kjo ekspozitë me temën “Shekulli 21, Dizajn pas Dizajni” e mbështetur dhe nga Ministria shqiptare e Kulturës, sipas drejtorit ekzekutiv Andrea Kançelato vlerëson rolin e dizajnit dhe të projektit në trajtimin e problemeve dhe …

Më shumë

Shëndetësi, prezantohet receta elektronike

Shëndetësi, prezantohet receta elektronike

Ministria e shëndetësisë ka nisur prej afro tre muajsh në Durrës, programin e zëvendësimit të recetave të vjetra, të lëshuara me dorë nga mjeku, me recetën elektronike. Kjo recetë është program i teknologjisë së informacionit që mundëson gjenerimin, transmetimin dhe plotësimin e recetave mjekësore. Nëpërmjet këtij sistemi, mjeku harton dhe …

Më shumë