KRYEFAQJA » 2015 (Faqe 96)

Arkiva Vjetore: 2015

Nishani kthen ligjin për turizmin

Nishani kthen ligjin për turizmin

Presidenti Bujar Nishani ka rikthyer për shqyrtim në  parlament Ligjin për Turizmin. Ndër arsyet zoti Nishani ka shënuar se ligji lejon përdorimin e fondeve pa respektuar rregullat e prokurimit publik. Po sipas tij  ligji nuk respekton të drejtën kushtetuese të pronësisë, sikundër cënon edhe sigurinë juridike pasi nuk tregohet mënyra …

Më shumë

Vjen Windows 10!

Vjen Windows 10!

Rreth orës 12, nga selia qëndrore e Microsoft, Redmond Campus në Washington, gjithashtu dhe livestream në të gjithë botën, do të mbahet dhe prezantimi i shumëpritur zyrtar. Pritet të ketë edhe lajmërime rreth pajisjeve që suportojne sistemin e Windows 10 – si kompjuterat, laptopat dhe tabletat përkatës. Gjithashtu, pritet të …

Më shumë