KRYEFAQJA » 2015 (Faqe 94)

Arkiva Vjetore: 2015

Tragjedi në Kinë

Tragjedi në Kinë

44 viktima përfshi edhe 12 zjarrfikësa dhe qindra të plagosur është bilanci ende paraprak i një shpërthimi me përmasa të frikshme i kontenierëve me eksploziv në qytet-portin kinez Tianxhin. Mediat zyrtare në Kinë flasin për 520 persona që janë dërguar për ndihmë mjekësore në spitalin e qytetit që ndodhet në Lindje …

Më shumë