KRYEFAQJA » 2015 (Faqe 5)

Arkiva Vjetore: 2015

Irak, vazhdojnë sulmet për largimin e ISIS nga qyteti Ramadi

Irak, vazhdojnë sulmet për largimin e ISIS nga qyteti Ramadi

Ushtarakët e lartë në Irak lajmëruan se forcat qeveritare kanë nisur një mësymje të gjërë dhe do t’i largojnë militantët e Shtetit Islamik nga qyteti perëndimor, Ramadi, brenda disa ditësh. “Gjatë ditëve të ardhshme do të shpallet lajmi për çlirimin e plotë të Ramadit”, thanë ushatrakët në televizionin shtetëror. Trupat …

Më shumë

Raporti i Organizatës Ndërkombëtare të Emigracionit mbi numrin e refugjatëve që kanë hyre në Evropë

Numri i refugjatëve që kanë hyre në Evropë nga toka dhe deti këtë vit e ka kaluar shifrën një milion, lajmëroi Organizata Ndërkombëtare e Emigracionit (IOM). Numri përfaqëson një rritje katërfish në krahasim me vitin e kaluar. Më shumë se 800 mijë kanë udhëtuar nga Turqia në Greqi dhe janë …

Më shumë