KRYEFAQJA » 2015 (Faqe 31)

Arkiva Vjetore: 2015

Vijojne arrestimet në Bruksel

vijojne arrestime ne bruksel, lidhur me sulmet e parisit

Autoritetet belge arrestuan gjatë natës 16 persona në rajonin e Brukselit, gjatë bastisjeve policore lidhur me hetimet që po bëhen për sulmet terroriste të Parisit më 13 nëntor. Prokurorët belgë thanë se i dyshuari kryesor, Salah Abdelslam, nuk eshtë mes të arrestuarve. Per shkak të fshehtësisë se hetimit nuk janë …

Më shumë

Shqipëria, Kosova dhe Maqedonia, program të përbashkët për arsimin dhe shkencën

Shqipëria, Kosova dhe Mqedonia, program të përbashkët për arsimin dhe shkencën

Në Muzeun e Alfabetit të gjuhës shqipe në Manastir, ministrat e Arsimit të Maqedonisë, Shqipërisë dhe Kosovës, Abdilaqim Ademi, Lindita Nikolla dhe Arsim Bajrami, kanë firmosur Programin e Përbashkët Ekzekutiv. Ky program parashikohej nga marrëveshja në sferën e arsimit dhe shkencës që u arrit mes tre vendeve pesë muaj më …

Më shumë