KRYEFAQJA » 2015 » Nëntor (Faqe 7)

Arkiva Mujore: Nëntor 2015

Shëbimet Publike, dokumentat shtetërore në një zyrë

Shëbimet Publike, dokumentat shtetërore në një zyrë

Qeveria shqiptare po synon të modernizojë Shërbimet Publike në vend. Thelbi i reformës është ndarja e sporteleve ku ofrohet shërbimi nga institucionet që prodhojnë shërbimin, tha kryeministri Edi Rama gjatë inagurimit të një shërbimi të ri të Qendrës së ofrimit të Shërbimeve Publike të Integruara (ADISA) në Zyrën e Regjistrimit …

Më shumë

Parlament, nis diskutimi i buxhetit 2016 dhe paketës fiskale

Parlament, nis diskutimi i buxhetit 2016 dhe paketës fiskale

Me mbledhjen e Komisionit të Ekonomisë, parlamenti shqiptar ka nisur valën e diskutimeve për buxhetin e  shtetit 2016 dhe paketën fiskale. Ministri i financave Shkëlqim Cani, e vlerësoi buxhetin e 2016 si buxhetin e mirëqënies së qytetarëve. Sipas tij kjo do të arrihet përmes mbështetjes së reformave strukturore, të cilat …

Më shumë

Kosova merr masa kundër terrorizmit

Kosova merr masa kundër terrorizmit

Autoritetet shtetërore të Kosovës po shqyrtojnë gjendjen e sigurisë në vend. Kryeministri Isa Mustafa, ka mbledhur të hënën Këshillin e Sigurisë të Kosovës. Zoti Mustafa theksoi se terrorizmi tashmë është një rrezik real për qytetarët e Evropës dhe më gjerë, ndërsa kërkoi shtimin e masave të sigurisë nga të gjitha …

Më shumë

Terrorizmi, Tahiri: “Nuk ka nevojë për t’u shqetësuar. Shqipëria nuk është imune, por ne kemi marrë masat e nevojshme”

Terrorizmi, Tahiri: “Nuk ka nevojë për t’u shqetësuar. Shqipëria nuk është imun, por ne kemi marrë masat e nevojshme"

Autoritete shqiptare po lëshojnë mesazhe qetësie dhe sigurie, pas lajmeve të përhapura nga mediat se Shqipëria mund të jetë objekt i sulmeve terroriste. Ministri i Punëve të Brendshme, Saimir Tahiri ka raportuar të hënën në Komisionin e Sigurisë Kombëtare, masat e marra nga Policia e Shteti. “Nuk ka nevojë për …

Më shumë