KRYEFAQJA » 2015 » Nëntor (Faqe 19)

Arkiva Mujore: Nëntor 2015

Qeveria jep 50 miliardë lekë për kompensimin e pronave

Rama: Gati bashkimi i institucioneve të pronës

Qeveria shqiptare ka bërë publike faturën financiare që do të shpenzojë për të zgjidhur çështjen e njohjes, kthimit dhe kompensimit të pronave, një nga më të komplikuarat gjatë viteve të tranzicionit post komunist. “Projektligji vë në dispozicion të pronarëve për herë të parë një vlerë financiare prej 50 miliardë lekësh, …

Më shumë

Reagimi i Panaritit pas situatës së ndotjes së bregdetit

Reagimi I Panaritit pas situatës së Ndotjes së Bregdetit

Ministri i Bujqësisë, Zhvillimit Rural dhe Administrimit të Ujërave, Edmond Panariti, urdhëroi dje pezullimin e aktivitetit të peshkimit pas ndotjes masive të 2.5 kilometrave vijë bregdetare në qytetin e Durrësit. Sipas këtij urdhri deri në përfundim të analizave nuk do të lejohet peshkimi në zonën e ndotur. Ministri Panariti gjithashtu …

Më shumë