KRYEFAQJA » 2015 » Gusht (Faqe 4)

Arkiva Mujore: Gusht 2015

Polemika rreth Kishës së Dhërmiut

Polemika rreth Kishës së Dhërmiut

Shëmbja orët e para të mëngjesit të 26 gushtit e një objekti që konsiderohej nga disa besimtarë si Kisha e “Shën Thanasit” në Dhërmi, ka provokuar këmbim deklaratash të ashpra mes Athinës zyrtare, Kishës Autoqefale Shqiptare dhe disa segmenteve të politikës shqiptare nga njëra anë dhe personalisht të kryeministri shqiptar …

Më shumë

Tahiri: Kërkesat për azil e shifrat e deklaruara nga Gjermania apo BE nuk përputhen me shifrat tona

Tahiri: Kërkesat për azil e shifrat e deklaruara nga Gjermania apo BE nuk përputhen me shifrat tona

Ministri i Brendshëm shqiptar Saimir Tahiri, ka përforcuar të martën deklaratat e një dite më parë të lëshuar nga kryeministri Rama, se shumica dërrmuese e shqiptarëve që kërkojnë azil janë emigrantë shqiptarë me banim në vendet e BE-së, që shpërnbulen në vendet të tjera. “Numri i daljeve të shtetasve shqiptarë …

Më shumë