KRYEFAQJA » 2015 » Gusht (Faqe 13)

Arkiva Mujore: Gusht 2015

Vjen Windows 10!

Vjen Windows 10!

Rreth orës 12, nga selia qëndrore e Microsoft, Redmond Campus në Washington, gjithashtu dhe livestream në të gjithë botën, do të mbahet dhe prezantimi i shumëpritur zyrtar. Pritet të ketë edhe lajmërime rreth pajisjeve që suportojne sistemin e Windows 10 – si kompjuterat, laptopat dhe tabletat përkatës. Gjithashtu, pritet të …

Më shumë

Zgjedhjet e reja presidenciale

"Çështja Balili" takim konstruktiv në presidencë

Politika shqiptare duket se po shikon mundësinë e ndryshimit të formulës së zgjedhjes së presidentit të republikës, në zgjedhjet e ardhshme presidenciale që pritet të mbahen pas dy vjetësh. Kjo është zbuluar nga Kryetari i Komisionit të Posaçëm për Reformën në Drejtësi, deputeti socialist Fatmir Xhafa gjatë një komunikimi me …

Më shumë