KRYEFAQJA » 2015 » Gusht (Faqe 11)

Arkiva Mujore: Gusht 2015

Opozita kosovare kundërshton ligjërisht themelimin e Gjykatës Speciale

Kosovë, opinione kontradiktore mbi "Ligji për dialogun"

Opozita në Kosovë dorëzoi të martën në Gjykatën Kushtetuese lëndën për kontestimin e amendamentit kushtetues, të miratuar javën e kaluar në Kuvend, me të cilin krijohet baza ligjore për themelimin e Gjykatës Speciale për Krime Lufte në Kosovë. Partitë opozitare pretendojnë se kryetari i Kuvendit dhe vetë Kuvendi i Kosovës …

Më shumë