KRYEFAQJA » 2015 » Gusht (Faqe 10)

Arkiva Mujore: Gusht 2015

Tiranë, ndahen banesat sociale

Bashkia e Tiranës, programe të reja për banesat sociale të Shkozës

Këshilli Bashkiak i Tiranës i dalë nga zgjedhjet e 21 qershorit, ka lënë mënjanë ndasitë politike dhe ka miratuar të enjten shpërndarjen e 242 banesave sociale për qytetarët e Tiranës. Këshilltarët e majtë në shumicë dhe të djathtët në pakicë, kanë bashkuar votat për të miratuar vendimin që kishte me …

Më shumë

Tragjedi në Kinë

Tragjedi në Kinë

44 viktima përfshi edhe 12 zjarrfikësa dhe qindra të plagosur është bilanci ende paraprak i një shpërthimi me përmasa të frikshme i kontenierëve me eksploziv në qytet-portin kinez Tianxhin. Mediat zyrtare në Kinë flasin për 520 persona që janë dërguar për ndihmë mjekësore në spitalin e qytetit që ndodhet në Lindje …

Më shumë