Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

HAPSIRE E BLERETE nga Marash Mirashi

TRUPI DHE SHENDETI
Nën drejtimin e mjekut Flamur Topi.
Më shumë
E HëNë - E PREMTE, ORA 09.00
JO VETEM KAFE
Mëngjesi vjen më këndshëm nëpërmjet programit \\\"Jo vetëm kafe\\\".
Më shumë

ÇDO Të SHTUNë, ORA 23.00
Gjithçka Shqip

Më shumë

LIVE STREAMS
TVSH
TVSH
PROGRAMI TVSH
RADIO TIRANA PROGRAMI DITOR, E  ENJTE   18/09/2014      
6:00 HIMNI - LAJME (FLASH INFORMATIV)
6:03 Midis ritmit te muzikes sone popullore
6:30 Midis ritmit te kengeve tonat e muzikes se lehte
7:00 “MIRESEVJEN”
9:00 NJE DATE, NJE HISTORI, NJE KURIOZITET
9:15 “DITE TE MBARE”-
10:00 LAJME
10:02 Spote promocionale
10:15 “METROPOL”
11:00 LAJME
12:00 LAJME
13:00 LAJME
13:05 “50 minuta”
14:00 LAJME
14:02 “TINGUJ PER JU”
14:30 “RRUZULLI MAGJIK”
15:00 EDICIONI I LAJMEVE TE DREKES
15:20 RADIODRAMATIZIM “RRNO VETEM PER ME TREGUE”ep.2
... Hite BOTERORE
17:00 EDICIONI INFORMATIV I PASDITES
17:20 “Tre ne tre”
18:00 LAJME
18:02 FAME DHE HITE
19:00 LAJME
19:02 ‘MIQ TE MBREMJES’
19:50 Radioperralla
19:55 Kalendari i Botes Shqiptare
20:00 REVISTA RADIOFONIKE E MBREMJES
20:30 “VATER SHQIPTARE”
22:00 EDICIONI I FUNDIT KRYESOR I LAJMEVE
22:30 “VETJA TJETER”
00:00 LAJME
TINGUJ QE PASUROJNE SHPIRTIN-album i muzikes klasike
... PLAYLIST- muzike & spote identifikuese