LIVE STREAMS
TVSH
TVSH
PROGRAMI TVSH
RADIO TIRANA, PROGRAMI DITOR, E ENJTE 30/10/2014
06:00 Himni
06:01 Programi Ditor
06:03 Kalendari i Botes Shqiptare
06:05 Almanak
06:06 LAJME
6:08 Ritme nga muzika jone popullore
6:30 Ritme nga muzika jone e lehte
7:00 “MIRESEVJEN”
9:00 NJE DATE, NJE HISTORI, NJE KURIOZITET
9:15 “DITE TE MBARE”
10:00 LAJME
10:02 Spote promocionale
10:15 “METROPOL”
13:00 LAJME
13:05 “50 minuta”
14:00 LAJME
14:30 “TINGUJ PER JU”
14:30 “RRUZULLI MAGJIK”
15:00 EDICIONI I LAJMEVE TE DREKES
15:20 RADIODRAMATIZIM “RRNO VETEM PER ME TREGUE”ep.36
16:00 GJITHÇKA SHQIP
16:30 “PA KUFIJ”
18:00 EDICIONI INFORMATIV I PASDITES
18:20 FAME DHE HITE
19:00 LAJME
19:02 ‘MIQ TE MBREMJES’
19:50 Radioperralla
19:55 Kalendari i Botes Shqiptare
20:00 REVISTA RADIOFONIKE E MBREMJES
NJE DATE, NJE HISTORI, NJE KURIOZITET
20:30 “VATER SHQIPTARE”
22:00 EDICIONI I FUNDIT KRYESOR I LAJMEVE
22:30 “VETJA TJETER”-
00:00 LAJME
TINGUJ QE PASUROJNE SHPIRTIN
... PLAYLIST- muzike & spote identifikuese