TRANSMETIM LIVE - RADIO TIRANA 2

LIVE STREAMS
TVSH
TVSH
PROGRAMI TVSH
RADIO TIRANA, E SHTUNE 20 DHJETOR 2014  


06:00    Himni    
06:01    Programi Ditor    
06:03    Kalendari i Botes Shqiptare    
06:05    Almanak    
06:06    LAJME    
06:08    Ritme nga muzika jone popullore    
06:30    Ritme nga muzika jone e lehte    
07:00    ZERI I AMERIKES NE SHQIP - LAJME    
07:30   “TJETER MENGJES” - Kalendar\\ Moti\\Pasqyra e shtypit\\Bursa\\Ne tavoline\\Sot\\Udheto me mua\\Urimi yne\\Horoskop\\Tirane-Prishtine  
08:00    Edicioni kryesor i lajmeve    
08:30    “NJE DATE NJE HISTORI NE KURIOZITET”    Armand XHULI
09:00    “UNE DHE BLUZI”-ritme bluz    folder BLUZI
10:00    LAJME    
10:05    “99.5 km/h”- rreth botes me shpejtesine e radios    Andri XHAHU
11:00    LAJME    
11:03    “JEHONE”- historiku i OSRTSH- emision 9    Dorina CAMAJ
12:00    LAJME    
12:03    ATLAS MUZIKOR- mes ritmit popullor neper trevat shqiptare    Sabrie Nushi
13:00    LAJME    
13:05    VISARE FOLKLORIKE- analiza dhe vleresime rreth muzikes folklorike    Alda SHALARI
14:00    LAJME    
14:03    Eurosong 2014    
15:00    EDICIONI I LAJMEVE TE DREKES    
15:20    JASHTE HARTES TURISTIKE- pershtypje udhetimi edhe ne vende qe nuk i keni vizituar    Andi BICAJ
16:50-19:00    NGA NJERA NDESHJE NE TJETREN-transmetim i javes se 18 te Kategorise Superiore.    Erga KRUJA
17:50    EDICIONI I LAJMEVE TE PASDITES    
19:00    RUBRIKA SPORTIVE- informacione, parashikime, analiza    Pirro RUVINA
19:50    Radioperralla    
19:55    Kalendar    
20:00    REVISTA INFORMATIVE E MBREMJES    
20:30    -“E DIELE NE RADIO TIRANA”-
-Informacion,muzike dhe argetim pa fund.    Rita KOKAJ
22:00    EDICIONI I FUNDIT QENDROR I LAJMEVE    
22:30    “VETJA TJETER”- komunikim i dpd me degjuesit ne kerkim te vetes tjeter permes mendimit filozofik...    Artemisa & Andri
00:00    LAJME    
...    “Tinguj qe pasurojne shpirtin”    
...    “UNE DHE BLUZI”®