TRANSMETIM LIVE - RADIO TIRANA 1

LIVE STREAMS
TVSH
TVSH
PROGRAMI TVSH
RADIO TIRANA, PROGRAMI DITOR, E DIELE 23/11/2014     06:00 Himni
06:01 Programi Ditor
06:03 Kalendari i Botes Shqiptare
06:05 Almanak
06:06 LAJME
06:08 Ritme nga muzika jone popullore
06:30 Ritme nga muzika jone e lehte
07:00 ZERI I AMERIKES NE SHQIP - LAJME
7:30 “TJETER MENGJES”
08:00 Edicioni kryesor i lajmeve
“NJE DATE NJE HISTORI NE KURIOZITET”
09:00 “UNE DHE BLUZI”
10:00 LAJME
10:05 “99.5 km/h”
11:00 LAJME
11:03 “JEHONE”
12:00 LAJME
12:03 ATLAS MUZIKOR
13:00 LAJME
13:02 Festivale ne Vite
13:50 Transmetim i dpd i ndeshjeve te vlefshme per javen e 13-te te Kategorise Superiore
14:50 EDICIONI I LAJMEVE TE DREKES
16:00 JASHTE HARTES TURISTIKE
16:55 Transmetim i dpd i ndeshjeve te vlefshme per javen e 13-te te Kategorise Superiore
17:50 EDICIONI I LAJMEVE TE PASDITES
19:00 RUBRIKA SPORTIVE
19:50 Radioperralla
19:55 Kalendar
20:00 REVISTA INFORMATIVE E MBREMJES
20:20 -“E DIELE NE RADIO TIRANA”-
22:00 EDICIONI I FUNDIT QENDROR I LAJMEVE
22:30 “VETJA TJETER”
00:00 LAJME
... “Tinguj qe pasurojne shpirtin”
... “UNE DHE BLUZI”®
... Muzike dhe spote identifikuese