Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

SHTYHET PER NE 10 NENTOR TAKIMI RAMA VUCIC NE BEOGRAD

TRUPI DHE SHENDETI
Nën drejtimin e mjekut Flamur Topi.
Më shumë

HAPSIRE E BLERETE nga Marash Mirashi
   
Më shumë


Gjithçka Shqip
     
Më shumë

LIVE STREAMS
TVSH
TVSH
PROGRAMI TVSH
RADIO TIRANA, PROGRAMI DITOR, E DIELE 19/10/2014         06:00 Himni
06:01 Programi Ditor
06:03 Kalendari i Botes Shqiptare
06:05 Almanak
06:06 LAJME
6:08 Ritme nga muzika jone popullore
6:30 Ritme nga muzika jone e lehte
07:00 ZERI I AMERIKES NE SHQIP - LAJME
7:30 “TJETER MENGJES”
08:00 Edicioni kryesor i lajmeve
“NJE DATE NJE HISTORI NE KURIOZITET”
09:00 “UNE DHE BLUZI”-ritme bluz
10:00 LAJME
10:05 “99.5 km/h”
11:00 LAJME
11:03 “BOTA NDRYSHE”
12:00 LAJME
12:03 ATLAS MUZIKOR
13:00 NGA NJERA NDESHJE NE TJETREN
15:00 EDICIONI I LAJMEVE TE DREKES
15:20 “Rrno vetem per me tregue”-dramatizim i vepres me te njejtin titull te At Zef Pllumit- ep.29
... “JASHTE HARTES TURISTIKE”
... “GJITHCKA SHQIP”
17:00 EDICIONI I LAJMEVE TE PASDITES
17:20 JAVA INFORMACION
HISTORI DHE JETE PARLAMENTARE NE SHQIPERI
18:00 LAJME
18:02 HITE BOTERORE
19:00 LAJME
19:02 RUBRIKA SPORTIVE
19:50 Radio Perralla
19:55 Kalendari i Botes Shqiptare
20:00 REVISTA INFORMATIVE E MBREMJES
20:30 -“E DIELE NE RADIO TIRANA”-
22:00 EDICIONI I FUNDIT QENDROR I LAJMEVE
22:30 “VETJA TJETER”-
00:00 LAJME
... “Tinguj qe pasurojne shpirtin”
... “UNE DHE BLUZI”®
... Muzike dhe spote identifikuese