Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Mirësevjen!
Të hënë - të premte, nga ora 7- 9
Të HëNë - Të PREMTE, NGA ORA 7- 9
Mirësevjen!
Një emision nga gazetarja Kozeta Kurti dhe regjisorja Eni Jani.
Më shumë
E HëNë - E PREMTE, ORA 09.00
JO VETEM KAFE
Mëngjesi vjen më këndshëm nëpërmjet programit \\\"Jo vetëm kafe\\\".
Më shumë

ÇDO Të SHTUNë, ORA 23.00
Gjithçka Shqip

Më shumë

Rihapet Kakavija

Ka patur njoftime se bllokimi është shoqëruar edhe me presion të disa doganierëve grekë, të cilët i detyronin emigrantët të shprehnin qëndrimin e tyre rreth bashkimit të Himarës me Vranishtin.   Më shumë

LIVE STREAMS
TVSH
TVSH
PROGRAMI TVSH
RADIO TIRANA PROGRAMI DITOR, E MARTE  29/07/2014          
6:00 HIMNI -  LAJME (FLASH INFORMATIV)
6:03 Midis ritmit te muzikes sone popullore
6:30 Midis ritmit te kengeve tona te muzikes se lehte
7:00 “MIRESEVJEN”
NJE DATE, NJE HISTORI, NJE KURIOZITET
9:15 “VERANDA BAR”
10:00 LAJME
10:02 Spote promocionale
10:10 “KOHE VERE NE RADIO TIRANA”-
11:00 LAJME
12:00 LAJME
13:00 LAJME
13:02 “TINGUJ PER JU”
14:00 LAJME
14:30 “PENTAGRAM FEMINOR”
15:00 EDICIONI I LAJMEVE TE DREKES
15:20 HITE BOTERORE
16:00 «GJITHÇKA SHQIP»
17:00 EDICIONI I LAJMEVE TE PASDITES
17:20 SOT NE PARLAMENT-aktivitete parlamentare
... Tre ne tre
18:00 LAJME
18:02 RRUGE E SKALITUR NE PENTAGRAM
19:00 LAJME
19:02 « Miq te mbremjes »
19:50 RADIOPERRALLA
19:55 KALENDAR
20:00 REVISTA RADIOFONIKE E MBREMJES
20:20 Interval muzikor
20:30 “KOHE VERE NE RADIO TIRANA”
EDICIONI I FUNDIT QENDROR I LAJMEVE
22:30 “HAPUR”
00:00 LAJME
00:02 TINGUJ QE PASUROJNE SHPIRTIN
Muzike & spote identifikuese